Despre

Despre

Relaxare in Vama Veche

Pensiunea Blue Border a fost deschisa in anul 2020 si este situata la doar 300 de metri de plaja Vama Veche.

Atat locatia aproape de plaja, cat si camere atent decorate intr-un stil elegant, intim si rafinat ne diferentiaza in statiune. La acestea am adaugat preturile accesibile si dotarile complete ale camerelor pentru un plus de confort pentru clienti.

Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, frigider cu minibar, televizor LCD si internet wireless. Mobilierul este elegant, iar design-ul fiecarei camere te duce intr-o stare de liniste si relaxare.

Siguranta clientilor nostri este importanta pentru noi, asadar accesul in camere se face din exterior pe coridoare in aer liber pentru a se evita apropierea si pentru a optimiza fluxul de circulatie.

Micul dejun se poate servi in camera sau la restaurantul cu vedere spre mare pentru a va incepe ziua intr-un mod relaxant si aparte.

In plus, pensiunea va pune la dispozitie si o piscina cu apa sarata pentru a spori distractia si relaxarea.

Oferta noastra de cazare este una accesibila pentru toti clientii nostri, oferim servicii de calitate la un pret avantajos.

Prin tot ceea ce oferim oaspetilor nostri – de la locatia apropiata de plaja pana la camerele cu design elegant si alte facilitati – ne dorim ca acestia sa revina cu drag de fiecare data la Pensiunea Blue Border.

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatatii performantele, nu folosim datele in scop comercial. Cookie Policy

OFERTA SEZON 2024


Deschidem sezonul estival 2024 cu un concept nou,exclusivist pentru persoanele dornice de relaxare,care apreciaza serviciile de calitate, bauturile fine si muzica buna.

#Bar deschis pe piscina.

#Petreceri cu spuma.

#DJ pentru petreceri private si nu numai.

Pentru a pastra atmosfera intima si pentru relaxarea clientilor, nu acceptam animale de companie si bauturi din afara locatiei pe piscina.

This will close in 20 seconds